Hejdå värktabletter: 5 helt naturliga smärtlindrare som kommer få din kropp att kännas 10 år yngre

1. Gurkmeja

Gurkmeja är en riktig klassiker när det kommer till medicinalväxter, och använts vid behandling av värk, dålig matsmältning och inflammationer. Det gula färgämnet i gurkmeja heter Kurkumin, och det är det som står för kryddans inflammationshämmande egenskaper.

2. Nypon

Nyponextrakt har på senare tid vuxit fram som ett vanligt och populärt sätt att behandla värkande och stela leder. Flera studier har slagit fast att nypon fungerar bra för att lindra  bland annat artrosbesvär.

3. Grönläppad mussla

Grönläppad Mussla, som växer längs kusten i Nya Zealand, är väldigt rik på Omega-3 fettsyror. Dessa fettsyror är erkänt bra för att reducera inflammation. Dessutom innehåller musslorna glukosamin och aminosocker som i sin tur är bra mot ledsjukdomar.

4. Djävulsklo

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Djävulsklo har länge använts som medicinalväxt vid led- och muskelvärk. Som ett naturligt behandlingsalternativ har djävulsklo omfattande och publicerad dokumentation som har visat att det lindrar vid till exempel artrosbesvär.

5. Kondroitin

Kondroitin finns naturligt i kroppen som brosk och bindväv, kondroitinsulfat, och är viktigt för en bra ledhälsa. Produktionen minskar dock i takt med stigande ålder. Går att köpa som tillskott i utvalda hälsobutiker.

Exit mobile version