Naturliga ämnen som är guld för kroppen

För att kunna leva ett hälsosamt och aktivt liv är det viktigt att ge sin kropp optimala förutsättningar. Det här händer i kroppen om du börjar äta de prisbelönta bärkapslarna Medox varje dag.

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Medox kom ut på marknaden redan år 2000 – och i dag finns det tiotusentals nöjda kunder i hela Norden. Att kosttillskottet har blivit en succé är lätt att förstå.

Medox tillverkas av svenska blåbär från Norrland och är ett helt naturligt kosttillskott. Dessutom innehåller det svarta vinbär – två riktiga superbär för kroppen. En kapsel Medox motsvarar så mycket som två rejäla nävar svarta vinbär och blåbär.

Dokumenterade hälsoeffekter

Medox med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta), till exempel så bidrar svarta vinbär till immunsystemets normala funktion och till musklernas normala funktion.

– Jag känner att antocyaniner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar på produkten, berättar Willy Björnstad, som har ätit bärkapslarna i över 13 år nu.

17 publicerade studier

MedPalett, som producerar Medox, har ett stort kunnande om antocyaniner. Under årens lopp har man genomfört och publicerat 17 studier i erkända tidskrifter inom det medicinska-näringsområdet.

Antocyaniner är naturliga antioxidanter som finns i vilda blåbär och svarta vinbär. En kapsel av Medox innehåller 80 mg antocyaniner från blåbär och svarta vinbär. Nu kan alla nya kunder prenumerera på Medox för halva priset i två månader.

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.