Annonsera på Hälsobibeln

Hälsobibeln, är en del av Newsner, som är en av världens största viral-sajter, som räknat över alla språk når mer än 15 miljoner besökare varje vecka.

Newsner är en ny och modern sajt, med innehåll du älskar att läsa om, och dela på sociala medier. Vi jobbar med ett positivt budskap och tilltal, vilket gör att du som annonsör syns i en positiv kontext och miljö.

Vi publicerar intressant och engagerande material som sprids via vårt nätverk och på sociala medier. Vårt mål är att skapa innehåll som berör våra läsare, så de vill dela med sig till familj och vänner, själva essensen av att gå viralt.

Om du vill synas på en av världens största viral-sajter, så har vi lite olika alternativ för dig. Var inte blyg att kontakta oss för en offert innehållande något av våra annonseringsalternativ nedan.

Newsner ägs och produceras av n365 Group, som är en av Europas största, oberoende content-byråer, specialiserad på Native Advertising med fokus på att maximera. Läs mer om oss på www.n365group.com.

Branded Content

Hur du bygger ditt varumärke på viral-sajter

Vår erfarenhet visar att lyckade kampanjer kopplar ihop Varumärket och Läsaren med hjälp av känslor. Genom ett underhållande och informativt innehåll, kan Läsaren identifiera sig själv med ditt Varumärke.

  • Vårt erfarna, kreativa team samarbetar med Er och skapar skräddarsytt innehåll som inspirerar till sociala interaktioner av Läsaren/Kunden.
  • Vilken historia vill Ni och Ert Varumärke berätta?
  • Vi producerar skräddarsydda artiklar, listor, quiz och mycket mycket mer.
  • Innehållet vi skapar är underhållande och samtidigt informativt, och talar till Läsarens känslor.
  • Allt vårt innehåll är designat och optimerat för delning och spridning på sociala medier.
  • Full kampanjrapportering, kring besökare/läsare och alla aspekter av sociala interaktioner under hela kampanjen.

Virala Videos

Fler och fler Varumärken ser styrkan i att skapa videos designade för sociala medier. Med styrkan i Newsners stora nätverk, och det faktum att vi är en av världens största publicister av videos och innehåll på Facebook, så kan vi distribuera Ert material både lokalt men även globalt. Alltid med ett innehåll designat för hög likeability och delbarhet.

  • Vi kan ta lead på all videoproduktion, men vi kan även bidra med vår kunskap kring design av videos och hur man optimerar dem för sociala medier.
  • Vi ger garanti på både trafik och videovisningar.
  • Allt vårt innehåll är designat och optimerat för delning och spridning på sociala medier.
  • Full kampanjrapportering, kring besökare/läsare och alla aspekter av sociala interaktioner under hela kampanjen.

Annonsering

Newsner är en av världens största viral-sajter.

Vi har en jämn åldersfördelning från 18 upp till 54 år, med 70% kvinnor och 30% män.

Ni får gärna kontakta vår Ad Operations för priser och möjligheter.