Bli kvitt hängande hud! Med det här enkla husmorsknepet blir du fastare innan våren

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Shutterstock

Hur fungerar då denna mirakelkur?

Enkelt, det är inget mirakel inblandat. Utan det handlar istället om helt naturliga ingredienser, vars näringsämnen hjälper huden att behålla sin fasthet. Den här krämen motverkar inte bara hängande hud, även rynkor, celluliter och bristningar.

En perfekt kur att testa nu innan det blir dags för sommar och kortärmat med andra ord!

Den naturliga krämen är en kombination av lera, svart te, olivolja, kaffesump och hasselnötsextrakt. De här ingredienserna tränger in i huden genom porerna, vilket gör att de kan hjälpa till att öka blodcirkulationen och syretillförseln i huden.

Det här receptet innehåller inga skadliga eller parfymerande ämnen som kan skapa irritation i huden. Och som sagt, alla ingredienser går att hitta i din lokala butik!

Ingredienser

250 ml lera
1 påse svart te
4 matskedar olivolja
4 matskedar kaffesump
10 droppar hasselnötsextrakt

Viktigt!: Blanda allt i en glasbehållare och använd bara träredskapmetall får nämligen leran att tappa sina egenskaper!

Tillredning

1. Börja med att värma upp lite vatten, lägg i tepåsen när det börjat koka.
2. Låt stå i ett tag, och häll sedan ner vätskan i glasbehållaren.
3. Nu är det dags för leran – men tänk på att tillsätta lite i taget och rör om med en träsked för att se till så att det löses upp ordentligt.
4. Lägg i kaffesumpen samtidigt som du fortsätter röra om, och tillsätt sedan olivoljan och hasselnötsextraktet.
5. Se till att allt blandas ordentligt och att du får en krämig konsistens.
6. Skulle krämen bli för varm kan du hälla i lite mer te eller olivolja, men se upp så att konsistensen inte blir för lös.
7. Låt krämen stå på en kall plats och inte för nära någon direkt värmekälla.

Applicering

Foto: Shutterstock

Ren hud

Innan du börjar är det viktigt att huden är ren, ett tips är även att använda en exfolierande peeling innan – så att huden lättare kan ta upp näringen.

Kan användas på hela kroppen

Krämens konsistens gör den enkel att applicera på precis de områden på kroppen som du vill behandla.

Massera in i huden

Gnugga in krämen i huden med cirkulerande rörelser, och använd fingertopparna för att massera in krämen på magen, benen och andra områden där du har lös hud. Du kan även ta lite kräm på huden i nacken och på halsen – där många kan uppleva att huden tappat sin spänst.

Låt verka i 20-30 minuter

Se till att det sitter ett tunt lager kräm på huden i cirka 20-30 minuter, så att näringen kan absorberas ordentligt.

Skölj bort

Efter det kan du enkelt skölja bort krämen med varmt vatten och en mjuk svamp för att få bort allt.

Kan märka skillnad direkt

Du kommer direkt uppleva att din hud känns fastare, den kommer också kännas extra len då behandlingen får bort en hel del döda hudceller.

Men, det är viktigt att påpeka att inte alla märker effekt efter bara en gång. För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att du använder krämen minst tre gånger i veckan, under några månader – om du vill att din hud ska kännas fast och ung igen.

Drick mycket vatten!

Ett annat viktigt tips är att dricka mycket vatten, eftersom att vatten är nyckeln till en fastare hud. Och kom ihåg: Denna behandling, i kombination med bra träningsrutiner och en hälsosam kost kommer hjälpa dig att hålla huden ung längre.

Källa: Consumer Health DigestSteg för hälsa, 54 Health. 

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Dela så att fler kan ta del av det här smarta knepet och njuta av en naturligt fastare hud i sommar!

Exit mobile version