Bli kvitt smärta i leder och knän – med superblandingen av peppar och äppelcidervinäger

Sällan gör inflammationer så ont som när de drabbar knä och leder. Den ilande smärtan kan nästan kännas outhärdlig, och det begränsar en inte bara i vardagen, utan även när man ska försöka sova. Gör man inte något åt inflammationen i en led kan den övergå till artrit, vilket är ännu mer smärtsamt.

Ett enkelt knep för att snabbt lindra sådan smärta i knä och leder heter inte värktabletter. Man kan faktiskt göra något åt problemet snabbt med en enkel blandning av ingredienser som de flesta har hemma.

När jag fick höra om det här tipset av min moster tycker jag att det lät orimligt, men när jag väl smörjde på smeten på knät – vilken befrielse.

 

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Nästa gång du får ont i knän eller leder: kolla skafferiet först. Har du cayennepeppar och äppelcidervinäger hemma så kan det komma att bli de bästa ingredienser du någonsin köpt hem, då dessa är räddarna i nöden mot ledsmärta.

Att äppelcidervinäger är effektivt mot smärta och inflammation har nog de flesta hört någon gång. Förutom att det minskar svullnad och stelhet så har äppelcidervinäger antioxidanta egenskaper, vilket är bra för leder och ben. Blandar du det dessutom med svartpeppar så har du maxat dess otroliga läkekonst.

Foto: Pxhere

Äppelcidervinäger och peppar mot ledsmärta

Så gör du:

  • Ta 2 teskedar cayenne peppar.
  • Ta 2 deciliter uppvärmd äppelcidervinäger (viktigt att den inte är kylskåpskall).
  • Skär av cirka 1 centimeter ingefära

Hacka ingefäran smått och rör ner den i den varma äppelcidervinägern tillsammans med cayennepepparn. Smörj smeten mellan handflatorna för att försäkra dig om att det uppstår värme. Massera sedan in allt på de områden där du har ont och låt verka i cirka 15 minuter. Diu kan använda blandningen både på knä, leder och benen i kroppen.

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

https://www.youtube.com/watch?v=5cWbdmoNwAc

Källa: Steg för hälsaOm HälsaBetter Me

Att prova skadar inte, tro mig, det är en befriande känsla när man har ont. Dela gärna knepet med andra, de kommer att tacka dig.