Hejdå kärlekshandtag: 3 superövningar som ger slankare figur på två veckor

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Tappa kilon snabbt

Många tror att man behöver gå till gymmet för att få en vältränad kropp, det är så fel som det kan bli. Med din egna kropp som belastning eller saker du har hemma kan du förändra din kropp enormt. Gör dessa tre övningar i följd, börja sedan om och gör det två gånger till. Gör du de vid tre tillfällen i veckan så kommer du att känna och se stor skillnad efter bara två veckor.

1: Rysk tvist

Allt du behöver är en dyna eller liknande som gör det lite mjukare för rumpan. Sätt dig på den med benen böjda framför dig. Lyft fötterna från golvet/marken och luta dig bakåt så att magen spänns. Låtsas att du håller i en boll som du ska flytta från sida till sida medan du håller fötterna i luften. Gör detta totalt 10 gånger.

2: Sidolyft

Stå höftbrett isär. Tag en hantel eller kettlebell om du har, men annars något föremål som väger några kilo och om du kan greppa handen runt. Låt överkroppen falla helt åt den sida du håller vikten, sedan drar du långsamt tillbaka kroppen uppåt. Hur många gånger du gör detta beror på vilken vikt du har. Men har du under 10 kilo ska du åtminstone göra 15 stycken.

YouTube/Trainer JO – The Academy

3: Bergsklättraren

De här kan låta vår att utföra, men den är enkel när du väl greppat det. Ställ dig i armhävningsposition. Lyft sedan en benet och för knät mot motsvarande armbåge. Gör detta 10 gånger per ber ben.

Foto: Shutterstock

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Källa: Better Me, iForm, youbeauty.

De här övningarna är enkla att utföra och kräver inget gymkort eller utgifter, så varför inte prova?. Dela gärna med andra, de kommer att tacka dig.

Exit mobile version