Hur du sitter avslöjar sanningen om din personlighet

Vårt kroppsspråk avslöjar otroligt mycket om hur vi mår, och vilken personlighet vi har. Hur vi rör oss, står eller gestikulerar säger mycket till vår omgivning – och hur vi sitter kan till exempel avslöja om vi är drömmare, ledare eller kanske till och med lite naiva personer.

Ta en titt på listan och fundera på vilken beskrivning som bäst passar in på dig.

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Position A

Vänder du ofta fötterna och knäna inåt? Du kanske inte själv vill erkänna det men enligt The Usual Routine är personer som ofta sitter så här är en smula naiva, lite barnsliga och till och med lite omogna. Men, det är även personer som är otroligt lätta att umgås med och är väldigt spontana och roliga!

Position B

Benen i kors? Då är du en riktig drömmare! Du försvinner lätt i väg i dina egna tankar och drömmer om framtiden eller roliga stunder som varit. Du ser inga hinder, bara möjligheter. I din värld är måndagar lika fantastiska som lördagar, din värld är klädd i rosa och du är en livsnjutare av rang.

Position C

Det är inte så noga med ordning och reda. Andra kanske uppfattar dig som lite stökig och slarvig men du själv har stenkoll på dina grejer och ditt liv. Du är trygg i dig själv och ängslighet är det värsta du vet, vem har tid att oroa sig?

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Position D

Denna position är motsatsen till C. Ordning och reda är allt för dig. Du tycker inte om människor som kommer för sent eller som säger olämpliga saker på olämpliga platser – du trivs helt enkelt bäst hemma där du har full kontroll. Men du är smart och driven och uppskattas av personer i din omgivning.

Position E

Stressa och hetsa upp sig är inte din melodi, var sak har sin tid. Du är självständig och ganska kaxig och man bör passa sig för att ge dig kritik. Du bryr dig mycket om ditt utseende, men så klart i hemlighet. Utåt sätt är du full av självförtroende och står stadigt på jorden.

Shutterstock

Jag är tydligen en drömmare, vilken personlighet är du? Dela gärna med dina vänner så att de också får chansen att testa!