7 kilo på 7 dagar: Så rasar du i vikt med nya gurkmetoden

Den här dieten är lite speciell då du nästan uteslutande innebär att du kommer äta gurka. Jättebra om du gillar gurka, men även toppen om du vill gå ner i vikt. Gurka är nämligen väldigt bra för din hälsa.

Kan användas till mycket

Dieten är egentligen ganska enkel: Ät gurka när du känner dig hungrig, och det kommer hjälpa dig att gå ner i vikt.

Gurka är en väldigt mångsidig grönsak som går att använda i och till mycket. Dessutom gör den mycket gott för magen. Ät sallad till frukost eller addera 200 gram gurka till din yogurt. Om du blir sötsugen så bör du äta frukt istället för något onyttigt.

Bildkälla: Shutterstock

Till lunch kan du med fördel äta en stor tallrik med gurksallad tillsammans med torkat bröd. Du kan även använda gurka när du gör smoothie tillsammans med äpple och spenat.

I klippet här nedanför beskrivs hur du ska göra för att följa gurkdieten – och gå ner 7 kilo på lika många dagar. I klippet finns det även dag för dag-plan hur du ska äta för att lyckas med ditt mål. Men du, glöm aldrig att lyssna på vad din kropp säger och hur den reagerar.

Vi inte vet om den här dieten fungerar för alla, men många som testat den säger att den är bra. 

Jag kommer börja med den här dieten redan till helgen. Dela gärna vidare till dina vänner på Facebook som du tror skulle vara intresserade av att testa den här superdieten!