Enkla rörelserna kan få bort onödiga kilon – 4 minuter är allt du behöver

Jag tycker verkligen det är svårt att hinna med att träna under sommaren.Men det är inte bara svårt att få ihop tiden – även min motivation är sämre än vanligt.
Därför är jag så glad att jag hittade det här korta passet. Det har verkligen räddat min sommar. Jag har faktiskt gjort det varje dag i två veckor nu – och tycker redan att jag känner mig piggare och att det syns på kroppen. Så himla härligt!

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Vare sig man är på semester eller fortfarande väntar på den härliga ledigheten så kan det känns svårt att hinna med att träna eller till och med motivationen för att göra det.
Det är så många saker som kan komma emellan under sommarmånaderna. Självklart kan det kännas svårt att hinna med på grund av olika aktiviteter som bad och lek. Men at ta sig hela vägen till gymmet kan kännas än mer svårt – speciellt när det är närmare 30 grader utomhus.
Men det finns faktiskt knep att ta till för att få lite välbehövlig motion – perfekt när barnen leker i parken eller om man ligger ute i trädgården och solar. Det kan rädda din sommar!

Med de här övningarna kan man bränna upp till 150 kalorier – på bara fyra minuter. Det kanske inte är lika mycket som om man är på gymmet 60 minuter. Men då är det viktigt att komma ihåg: Det är träningen som faktiskt blir av som är den viktiga.

1. Armhävningar

2. Squats

3. Jumping Jacks

4. Utfall

DELA GÄRNA DESSA ÖVNINGAR MED DINA VÄNNER – KANSKE INSPIRERAR DU NÅGON ATT HITTA MOTIVATIONEN ATT BÖRJA TRÄNA I SOMMAR.

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.