Kolla in: Hälsodrycken kan få bort onödiga kilon – och avgifta kroppen

Tjocktarmen fyller en viktig funktion i kroppen genom att rensa ut gifter. Men för att tarmen hela tiden ska fungera som vi vill är det viktigt att rena den ibland. Att avgifta tarmen kan dessutom innebära att man blir av med onödiga kilon samtidigt som kroppen får hjälp med att fungera på bästa sätt igen. Med en specialgjord dryck kan man göra sitt för att förbättra avgiftningen.

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Även om inte tjocktarmen är ensamt ansvarig för matsmältningen fyller den en viktig roll för att kroppen ska fungera så bra som möjligt. Tarmen dagligen hjälper kroppen att ta bort gifter och avföring, men uppgiften innebär också att mängder av gifter kan stanna i tjocktarmen.

Med ett överskott av fel produkter ökar risken för åkommor och förhindrar tarmen att fungera som den ska. Många av våra livsmedel numera är fyllda av kemikalier och föroreningar, som i förlängningen kan orsaka exempelvis muskel- och ledsmärta, trötthet eller ont i magen på grund av tjocktarmsproblem.

Husmorsknep

Därför är det smart att regelbundet försöka rensa ut tjocktarmen på gifter. Med hjälp av ett riktigt husmorsknep kan man hjälpa kroppen att bli av med onödiga kilon:

Drycken innehåller:
2 matskedar lönnsirap
1 pressad citron
½ tesked cayennepeppar
3 dl vatten

Man blandar ingredienserna och dricker fyra gånger om dagen i två veckor. Det kommer bland annat att hjälpa kroppen avgiftas, bidra till matsmältningen och inte minst förbättra tjocktarmens funktion.

Viktigt att dricka vatten

Utöver husmorsknepet är det viktigt att dricka mycket vatten, äta bra mat och, som så ofta, motionerna regelbundet.

Jag kommer definitivt att testa det här knepet för att rensa ut gifterna ur kroppen. Dela gärna med dig av receptet till en vän så att fler får chansen!

Källor:
Healthy Food House
Steg För Hälsa

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.