Mindre kärlekshandtag på 3 dagar – med renande husmorsknepet som minskar midjan

Att minska hullet på magen på bara tre dagar låter som ett falskt och ohälsosamt knep, det förstår vi. Men hur otroligt det än låter så är det fullt möjligt bara du gör på rätt sätt. Ibland vill man komma i den där byxorna som alltid suttit bra förut, eller bara känna sig mer bekväm i sin egen kropp, och då är det här renande knepet den snabbaste vägen att gå.

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Du kanske redan förstått att det du stoppar i dig under tre dagars rensning spelar den avgörande rollen för hur mycket du ska tappa runt midjan, men vi pratar inte om någon form av svältteknik här, tvärtom, du ska äta dig mätt men rätt.

Så, här husmorsmetoden du ska ta efter för att minska kärlekshandtagen.

1. Byt ut frukosten

Frukosten är dagens viktigaste mål eftersom att du har hela dagen framför dig och behöver energi. Men om du vill minska midjemåttet får du skippa flingorna och rostbrödmackorna. Du bör få i dig fibrer, bra fetter och vegetabiliskt protein, vilket du bäst samlar i en smoothie. En kalorisnål smoothie som är bra för matsmältningen bör innehålla:
1 nypa Ingefära
1 tsk malengurkmeja
1 tsk äppelcidervinäger
1 mogen kiwi
1 äpple
1 deciliter vatten.

Mixa dessa tills det får en flytande och drickbar form.

Foto: Shutterstock

2. Vatten, vatten och åter vatten

Varje gång du blir sugen på något eller känner dig hungrig – fyll magen med vatten. Det mättar och innehåller noll kalorier. Dessutom hjäper det till att transportera bort slaggprodukter.

3. Lunch och middag

Lunch och middag under dessa tre dagar ska gå under tallriksmodellen fast i mindre storlek och med mer plats åt grönsakerna. Kyckling, fisk, ägg, bönor och ångkokta grönsaker är att rekommendera för bäst effekt, och undvik feta såser, det handlar bara om tre dagar. Och behöver vi ens nämna att socker och godsaker är din värsta fiende under dessa tre dagar, i alla fall om du vill rensa kroppen på riktigt.

4. Motion

Även om kroppen reagerar på att den får nyttigare och mindre portioner så finns det inget som är så effektivt som motion. Bara några minuters extra promenad om dagen kommer att göra skillnad när du renar kroppen med denna metod. Se till att öka din nuvarande motion med 20 minuter om dagen dessa dagar så ska du se att något händer.

5. Bastu eller varmt bad

Svett transporterar bort kroppens slaggprodukter, det är därför vissa idrottare bastar innan de ska väga in sig inför tävling. Ett varmt bad har ungefär samma effekt, så se till att svettas lite under dessa dagar.

Foto: Shutterstock

Alla de här punkterna kan låta som självklara, men det är inte förrän du testat dem i kombination i tre dagar som du kommer förstå vilken stor skillnad de faktiskt gör. Det kanske inte fungerar för alla eftersom att vi har olika förutsättningar, men om du följer dessa råd så kommer det garanterat bli skillnad.

ANNONS: Det prisbelönta blåbärstillskottet Medox innehåller rekordhöga mängder av extra starka antioxidanter som gör kroppen stark. Här kan man beställa Medox direkt till brevlådan – och få 50 procent rabatt. 

Källa: Steg för hälsa, Allt om detox, Muscles, Kurera.se

Jag och min syster provade och jämförde skillnaden med måttband. Båda kände att byxorna var märkbart lättar att knäppa efter bara tre dagar. Dela gärna för att tipsa andra. Tro mig, dem kommer att tacka dig.