Nya husmorsknepet som bränner fett – blanda dessa 3 ingredienser i kaffet i 7 dagar

Vikt och kroppsform är inte allt här i världen, men många drömmer om att komma i bättre form, särskilt inför sommaren när badkläderna ska åka fram. Att banta eller prova olika dieter på kort tid är varken roligt eller hållbart i längden, men tack och lov är det inte det enda alternativet för att få bort kroppsfett. 

Det finns många fördelar med att dricka kaffe, förutom att kaffebönan är rik på antioxidanter så sätter kaffe fart på matsmältningen. Adderar du tre speciella ingredienser i kaffet så har du den optimala fettförbränningsdrycken. Eftersom att dessa ingredienser är vanliga i folks hem så är det rättvist att kalla det ett äkta husmorsknep som funkar.

Blanda dessa och rör ner i en kopp kaffe (på kvällen kan kaffet bytas ut mot vatten om du inte vill dricka kaffe sent):

  • 2 teskedar honung.
  • 1 tesked kanel.
  • 1 tesked kokosolja.

Enligt Hälsosidan David Wolfe kommer två glas om dagen av denna blandning göra att du bränner kroppsfett på bara en vecka, och här är anledningen varför:

Honung

Honung innehåller socker, därför finns det anledning att tro att det inte skulle vara bra för vikten. Men saken är att den sockerart som honung innehåller hart lågt GI-värde och höjer energiförbrukningen radikalt, det skriver bland annat hälsomagasinet MåBra. Honung används ofta i hälsodrycker för att det är ett naturligt sötningsmedel med positiva effekter.

Foto: Shutterstock

Kanel

Kanel har varit känt för sina många hälsofördelar sedan urminnes tider, men det är inte alla som vet vilket effekt det har på kroppens ämnesomsättning. Kanel reducerar blodsockernivån vilket dämpar hungerkänslor. Det höjer också kroppstemperaturen och kroppens metabolism vilket gör att fettförbränningen skjuter i höjden.

Foto: Shutterstock

Kokosolja

Kokos har en låg förmåga att lagras som kroppsfett, därför rekommenderas många att byta ut mat- och rapsolja mot kokosolja i matlagningen. När kroppen bryter ner kokos så frigörs värme som gör att fettförbränningen ökar.

Foto: Shutterstock

Dessa tre ingredienser i kaffe som snabbt går genom tarmsystemet kommer tillsammans att höja kroppens metabolism och få förbränningen att börja arbeta. Dricker du detta dagligen utan att öka ditt matintag så kommer du att få synloga resultat efter sju dagar enligt David Wolfe. Viktigt att tänka på är att resultatet är individuellt då matvanor och andra faktorer påverkar vikten, men denna dryck kommer åtminstone att sätta fart på kroppen.

Källor: MåBra, DietguidenDavid WolfeSanté.

Jag dricker kaffe dagligen, så att blanda dessa tre hälsosamma ingredienser i koppen var ingen ansträngning. Dela gärna med dig av detta enkla husmorsknep till andra, de kommer att tacka dig.