3 oväntade ingredienser från köket – som gör underverk för huden på 5 minuter

Att ta hand om sin hud kan vara riktigt kostsamt. Extra dyrt blir det om man väljer att spendera sina pengar på hudkrämer och liknande från exklusiva märken som inte direkt är blyga för att ta betalt.

Men dyra krämer och behandlingar kan nu äntligen vara ett minne blott. Vi kommer här att tipsa om hur du kan göra din egen ansiktskräm hemma. En ansiktskräm som dessutom bara innehåller tre ingredienser som du säkert redan har hemma.

Följande behöver du:

  1. En matsked naturell yoghurt.
  2. En matsked honung.
  3. En tesked citronsaft.

Blanda de tre ingredienserna väl i en liten skål och låt sedan stå i fem minuter. När fem minuter har gått kan du börja applicerad den hemmagjorda krämen på ditt ansikte. Den fungerar även utmärkt att använda på dina händer och fötter också.

Bildkälla: Shutterstock

När du har applicerat krämen ska du låta den sitta kvar i 15 minuter. Efter det sköljer du ansiktet med ljummet vatten.

Det händer med din hud

Den hemmagjorda ansiktskrämen gör din hud mindre irriterad, slätare och mjukare. Perfekt när det börjar bli kallare ute. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du gör det här 3-4 gånger i veckan. I videon nedan kan du se exakta instruktioner.

Vi inte vet om den här krämen fungerar för alla, men många som testat den säger att den är bra. 

Dela gärna vidare detta superknep på Facebook – så att alla dina vänner också kan få lära sig hur man göra den här hälsosamma hudkrämen!