Aldrig mer spruckna hälar – dessa 2 ingredienser från köket räddar dina fötter direkt

Genom att skrubba och rengöra våra fötter hjälper vi dem att må bra. Istället för att gå och göra dyra pedikyrer kan man istället göra en genial hemmabehandlingen med bikarbonat. Den kan göras när som helst, men för bäst resultat bör man göra den över natten.

Längst ner i den här artikeln hittar ni en instruktionsvideo om hur behandlingen går till, men innan dess tänkte vi bjuda på lite fler användbara tips som dina fötter kommer tacka dig för.

Dina fötter älskar fotbad

Bildkälla: Shutterstock

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.

Fotbad är drömmen för fötterna. De gör våra tånaglar mjukare, vilket i sin tur medför att de blir enklare att ta hand om. Försök att hinna med två fotbad i veckan, om du inte har tid att göra det varje dag.

Glöm inte naglarna

Bildkälla: Shutterstock

Skrubba, återfukta och täck dina fötter. Din fothygien kommer förbättras om du gör det minst två gånger i veckan.

Tånaglarna måste trimmas så att de inte samlas smuts under dem. Använd en nagelfil för att jämna till kanterna.

Genial hemmabehandling

Det bästa av allt har vi som sagt sparat till sist. I klippet nedan kan du se hur dina fötter kan bli som nya med en enkel bikarbonat-behandling.

Vi inte vet om det här fungerar för alla, men många som testat säger att det är bra. 

Mina fötter är i desperat behov av den här behandlingen och jag kommer göra den direkt när jag kommer hem ikväll. Dela gärna den här artikeln till dina Facebook-vänner som kan vara sugna på att testa!

ANNONS: Investera i din hälsa med Medox – ett unikt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär. Börja prenumerera här och få 50 procent rabatt.