Häxblandningen med 3 ingredienser alla har hemma – som är en riktig mirakelkur mot hosta

”Vabruari” är här i full kraft, som ett oönskat brev på posten. Alla har vi våra egna sätt att boosta immunförsvaret eller bli av med förkylningar, och under den här tiden på året är det lätt hänt att man behöver lägga mycket pengar på hostmediciner och halstabletter.

Men det finns egna häxblandningar man kan göra som kan fungera minst lika bra. Just den jag ska tipsa om här har funkat utmärkt mot min envisa hosta, men det är så klart väldigt individuellt från person till person hur bra den hjälper. Men jag tycker helt klart att du borde testa den – du behöver bara tre ingredienser som du antagligen redan har hemma.

ANNONS: Visste du att det finns ett prisbelönt kosttillskott med svenska blåbär som stärker immunförsvaret? Nu har alla nya kunder chansen att prova Medox för halva priset – här kan du beställa hem direkt till brevlådan!

Ingredienser (En dagsranson)

– 400 ml kokande vatten

– 2 medelmogna bananer

– 2 msk honung

Bildkälla: Shutterstock

Gör så här:

1. Börja med att skala bananerna innan du mosar dem. Använd gärna ett plastföremål när du mosar då metallföremål kan göra bananerna brunare.

2. Lägg dina mosade bananer i en kastrull och häll på det kokande vattnet. Låt sedan allt dra i en halvtimme.

3. När blandningen med vatten och bananer har svalnat är det dags att röra ner honungen. Var dock noga med att försäkra dig om att den har svalnat, för honungen tappar nämligen sin positiva verkan om den hettas upp.

4. Nu är din häxblandning klar. Fyra gånger om dagen brukar jag dricka den, 100 ml per gång. Gör du det kan du märka resultat inom några dagar.

ANNONS: Ge din kropp optimala förutsättningar att må bra med det prisbelönta blåbärstillskottet Medox. Passa på: Nu får alla nya kunder 50% rabatt – här kan du läsa mer och beställa hem direkt till brevlådan!

Källa: Health Online Central

Vad är väl dyra produkter mot naturens egna ingredienser? Dela gärna vidare det här häxblandningen till dina vänner så de också kan prova när hostan kommer smygandes.